Světelná Akademie®

Menu

RITUÁLNÍ PROŽITKOVÁ MEDITACE

Odhal kouzlo Podzimu

Popis

Milá ženo, dovol, abych Tě provedla kouzlem podzimu a připomněla Ti Tvou vnitřní čarodějku, v krásné magické a prožitkové meditaci, kterou si užiješ jako RITUÁL a která Tě plně napojí na přítomnost barvitého podzimu a otevře jeho krásám a magii.

V meditaci se nacítíš na Matku Zemi, zatančíš si, užiješ si barevné vizualizace a zakousneš se do plodů podzimu a darů Země, které si vychutnáš všemi svými smysly.

Setkáš se také s Královnou podzimu, která Tě provede portálem do podzimního světa, s řadou symbolik a poselství, kterým se otevřeš. Doslova skočíš do duhového víru Fantazie!

Tipy

Jako dárek ode mě získáváš workbook KOUZLO PODZIMU, který si stáhni ze svého mailu. A pro svůj mimořádný kouzelný čas využij prémiových tipů, ve kterých se propojíš s elementem ZEMĚ, naladíš do současných energií, uzemníš se a příjemně svou meditaci doplníš – těšit se můžeš na jednoduché hravé úkoly a cvičení, které mají úžasný přesah.
TIP: Součástí workbooku je i aktivační obrázek, který si vyplň a vykresli podle své Fantazie, je to klíč, který dokáže mnoho odemknout.

Rituální meditace: ODHAL Kouzlo PodzimU, 67 minut

Audioverze meditace

(*načítání přehrávače může chvilku trvat)

Jak se ti meditace líbila?

Pošli mi svou zpětnou vazbu se svým prožitkem, budu ráda!
Ráda také zodpovím Tvé dotazy, pokud nějaké vyvstanou.

Tato sekce se Ti brzy otevře