Rituál vody

Spoj se s živlem vody, nalaď se do pohody. Pročisti svou mysl a poznej hlubší smysl.

Ponoř se uprostřed horkého léta do očistného a uvolňujícího rituálu, ve kterém se propojíš s pradávnou moudrostí vody a jejími magickými účinky.

  • Sdílení a Spojení

    Společně otevřeme prostor pro rituál, sdílení záměrů i pocitů. Vytvoříme bezpečný prostor, kde můžete otevřeně komunikovat a spojit se s ostatními účastníky. Naladíme se do příjemného plynutí a na závěr budete mít možnost sdílet své prožitky a nechat rituál v jemné flow doznít.

  • Ponoření do Elementu Vody

    Propojíme se s magickou vodou a jejími blahodárnými účinky. Prozkoumáme, jak může voda očistit a transformovat naše životy a ponoříme se do jejího mystéria.

  • Intenzivní hýčkací Rituál

    Pod vedením zkušené průvodkyně se ponoříme do meditativního rituálu, který si každý účastník projde ve svém prostoru s vlastními rituálními předměty. Budeme pracovat s vodou, která nás očistí, uvolní a napojí na naši vnitřní sílu.

V rituálu vody se spojíme s tímto silným živlem planety Země a jeho moudrostí, léčivou esencí a proudící silou.

K rituálu přizveme bohyně vod a bytosti vodních říší a nahlédneme do hlubin úžasného vodního mystéria.

Betka-1
Lucky meditace mají kouzelnou moc, přenesou vás blíže k sobě, k vaší podstatě. Přináší spoustu zklidnění, uvědomění, milých vzkazů od průvodců, krásných vizí a pocit radosti. Jsou jako nádherné pohlazení.
Bětka Koritáková

Propustíš stagnující energie a odplavíš starou emoční zátěž

Ucítíš okamžité uvolnění a projasnění na těle i duchu

Po rituálu bude tvá mysl čistější a jasnější

Zažiješ hluboký klid a požehnání

Společně prohloubíme důvěru v životní plynutí a odevzdání se do proudu života a jeho přirozeného dění.

KDO VÁS RITUÁLEM PROVEDE?

Provázet vás bude Světlonoška Lucie, průvodkyně a tvůrkyně ve Věku Vodnáře, vizionářka a inspirátorka, kněžka, lektorka pradávného učení Shamballa a především průvodkyně slovem v Nové Zemi.

Lucie tvoří v napojení a její vedení je velmi intuitivní. Promlouvá srdcem i svým celoživotním příběhem.

V jejích slovech – v meditacích, rituálech, básních, modlitbách a rozmanitých vzkazech se vás dotýkají paprsky vesmírných pravd, mnohdy formou veršů, které jsou přirozené a hladivé, jemné a silné zároveň.

V rituálech i meditacích se naladím na stav, kdy jsem prostředníkem – mezi Vámi a Zdrojem. Tedy mezi vámi (myslí) a vámi (duší) a Vy při mé tvorbě zažíváte “znovunapojení” na sebe sami. Když čtete mé řádky nebo nasloucháte mému hlasu, probouzíte se, poznáváte svou duši, své světlo, sebe sama a nekonečný Zdroj ve vás.”

Mgr. Lucie Hrubcová, spisovatelka, tvůrkyně, filosofka, kněžka, aktivátorka hvězdných kódů a průvodkyně slovem v Nové Zemi

  • Světelná Akademie
  • Deník Světlonošky
  • Meditace pro Tvou duši
Silvia-e1673973500222
Milá Lucka, meditácie od Teba sú nielen magické a kúzelné, dotvorené príjemnou hudbou a za sprievodu Tvojho hlasu je to neopísateľný priam čarovný zážitok, ktorý ako celok má neskutočnú doslova magickú silu. Pôsobia ako živá prechádzka, energicky nabité, nádherne liečivé, anjelské, ktoré sú príjemným balzamom na dušu. Je to nádherný zážitok počúvať, vnímať a cítiť tie energie. Ďakujem Lucka za tvorbu, za kúzla, za nádherné meditácie, ktorými nás sprevádzaš a posúvaš vpred. Srdečná vďaka 💖.
Silvia Drietomská

Vyber si ze 3 variant vstupenek:

Vstupenka zahrnuje přístup k online vysílání, vedení zkušené průvodkyně a možnost sdílení a propojení s ostatními účastníky.

  • ZÁKLAD: Získej živý vstup na rituál a ponoř se do jedinečné očisty. Cena: 587 Kč.

  • KOMPLET: Užívej si nejen živý vstup, ale i záznam rituálu, ke kterému se můžeš vracet. Cena: 777 Kč.

  • VÝHODNÝ AQUA BALÍČEK 3v1: Maximální zážitek! Vstupenka, záznam rituálu a navíc léčivá nahrávka „Modlitba vodě“. Vše za úžasných 889 Kč.

CZK
EUR
Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.
Predajný formulár je vytvorený v systéme SimpleShop.cz.

Tato sekce se Ti brzy otevře